Echipa

Victoria Kriukova

Director A.S.I.C.S.

Jurnalist cu experiență de peste 12 ani în calitate de reporter și prezentator pe domeniile social, economic și politic. Studii de master în sfera IT pentru afaceri. În 2017 a primit titlul de ”Femeia anului” în jurnalism. A fost singurul jurnalist distins cu medalie cu ocazia aniversării a 25 de ani a Poliției Naționale din Moldova. În calitate de finalist al concursului "Bursele Europene pentru Jurnaliști", a urmat în 2013 un stagiu la Euronews, la Bruxelles, Belgia. Deținătoare a numeroaselor diplome pentru colaborare cu structurile de forță și de drept din Moldova.

Alexandru Gîscă 

Președintele Consiliului 

Expert în comunicare publică. Deține o experiență de peste 20 de ani de activitate în domeniul jurnalistic – TV, presa online, presa scrisă, radio. A activat și în serviciul public, atât la nivel local (primăria municipiului Chișinău), cât și la nivel central (Parlamentul Republicii Moldova).

Ivan Gheorghiu 

Membru al Consiliului

Președintele Federației de Lupte din Republica Moldova, profesor-antrenor la Școala Sportivă Specializată de Box, Lupte Libere și Kickboxing. A deținut funcția de Secretar de stat în domeniul tineretului și sportului. Ivan Gheorghiu educă şi antrenează sportivi, care apără cu succes faima ţării (campioni europeni, mondiali, premianţi la Turnee internaţionale de Kickboxing, Combat sambo, GRAPPLING, Pankration şi MMA).

Antonio Conflitti

Membru al Consiliului

Președinte al Federației Europene de Haltere, Președinte al Federației de Haltere din Republica Moldova. Antonio Conflitti deține o vastă experiență managerială și de afaceri, dar și din domeniul securității. A fost distins cu medalii și ordine de către autoritățile din Italia și Republica Moldova, dar și Mitropolia Moldovei.